OCEANOGRÀFIC

OCEANOGRÀFIC

IMPORTANT

Los miembros de este blog no se responsabilizan del contenido de los comentarios vertidos en esta página, solamente de los firmados como autores.

miércoles, 20 de enero de 2010

La veritat que envolta “LA GENERACIÓ NI NI”

La generació “NI NI” no existeix. Tot sucedeix com si a un grup de persones els puga interessar injuriar i desacreditar a una generació sencera, per així emmascarar una societat que permet la precarietat, la corrupció, la desigualtat i la competitivitat, situant a la joventut en una posició desfavorable a l’hora d’exigir els seus drets, tant laborals com civils i socials. Denominar un fenomen, condició o col·lectiu, no és mai ni gratuït, ni innocent: és el primer pas per a adjectivar-lo.

Quan un jove o una jove “Ni Estudia”, de manera perversa obviem que tenim educació pública amb recursos insuficients per a formar i atendre les necessitats dels alumnes. És més, Ni l’educació ha estat una prioritat en l’Estat, tenint en compte de les diferents batusses i reformes educatives que s’han succeït en aquests últims anys, Ni els polítics d’aquest país han tingut voluntat o capacitat per a resoldre el problema.

Quan una persona jove “Ni treballa”,estem ometent que la crisi l’estan patint els col·lectius més precaris, entre els quals es troben els joves; i que, ara a més, veuen moltes més dificultats per a inserir-se al mercat de treball i en condicions dignes. Perquè durant els últims anys de “creixement econòmic” el mercat laboral no ha premiat el coneixement ni la professionalitat, exigint mà d’obra barata per a llocs de treball poc qualificats i generant miratges d’estabilitat i emancipació.

Parlem d’un generació amb pocs espais polítics i socials per a defensar-se, per a transformar i participar; sustentada i validada en moltes ocasions per una classe política i empresarial que NI escolta NI es responsabilitza.


Font http://joves.pv.ccoo.es/

Sección Sindical de CC.OO. de l'Oceanogràfic.



12 comentarios:

Anónimo dijo...

Esto con el PP no pasaría.

Anónimo dijo...

Y si me entrego a ti sincero
y te hablo al corazón?
espero que no me devuelvas un adiós.

Anónimo dijo...

En este pais quien quiere estudia, todo lo demas son excusas, y quien quiere trabaja, en lo que sea, aunque sea trabajando. Si no tuvieran comidita en la mesa, y euros para copas ya no serian NI NI´S.

Anónimo dijo...

Junto con derechos van obligaciones.

Anónimo dijo...

Todo ayuda, la falta de interés de algunos jóvenes, porque no podemos generalizar, y la situación económica agravada por la gestión política.

Anónimo dijo...

Los sueldos bajos respecto al coste de la vida tambien influyen.

Anónimo dijo...

Si eres jefe y de Lonja NI trabajes NI dejes de fumar.

Anónimo dijo...

MI TIA TIENE UNA PERRA QUE SE LLAMA NINI ¿PERTENECERA A ESA GENERACION?

Anónimo dijo...

~€ NI CONTIGO NI SIN TI ~€

Anónimo dijo...

como indira y arturo

Anónimo dijo...

RRHH,LO ENTIENDE,O LE DOY UNA TRADUCTORA.....

Anónimo dijo...

tatiana se muere de celos

CUALQUIER DUDA, PREGUNTA, INQUIETUD, SUGERENCIA... PREGÚNTANOS, ESTAMOS PARA AYUDARTE... NO OLVIDES VISITAR NUESTRA WEB DE SALUD LABORAL PULSANDO EL BOTÓN ROJO Y FOTOS Y/O VIDEOS PULSANDO EL BOTÓN AMARILLO...